KAMARIERE / HOSTESS ne DUBAI dhe KATAR

KERKOJME KAMARIERE DHE HOSTESS NE DUBAI DHE KATAR

Benefitet e punes:

 • Paga 600-700 $ ne muaj
 • Pushime vjetore te paguara
 • Akomodimi,trasporti, viza dhe bileta te siguruara nga punedhenesi
 • Mundesi karriere
 • Kontrata 2 vjecare me mundesi rinovimi

Kriteret qe kerkohen nga punedhenesi:

 • Te kene aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te kene nivel mesatar te gjuhes angleze.
 • Te jene mbi moshen 19 vjec.
 • Eksperienca perben nje avantazh.

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion:

Facebook: Ana Recruitment Agency

Telefon: +355682889993

Email: contact@anarecruitmentagency.com

Website: anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM :))

 

WE ARE LOOKING FOR A RESTAURANT MANAGER IN BAHRAIN

RESTAURANT MANAGER IN BAHRAIN

European male, experience in fine-dining restaurants and with vvip clients, preferably some experience in middle east, must have some background in bar area as well, he will be incharge of the entire FOH operations, training, services, finances etc as well as coordination with the BOH.

Benefits:

 • Salary 6000 $ (negotiable upon interview)
 • Dutie meal provided
 • Once a year ticket provided
 • 30 days a year paid vacation

Specifications of the Manager:

Ideal age 35/40
Sex Male
Character Lively, happy-go-lucky attitude, assertive and confident without being cocky.

Entrepreneurship highly desired!

Provenience From INDEPENDENT good restaurants in Dubai or London that serve a comparable (Italian) cuisine as Masso
Experience Minimum of 3 years in management position and 15 years in the industry, pre-opening a plus
Food knowledge Fine dining, haute cuisine, understanding of Michelin rated restaurants standards

Able to discuss food and coordinate with Chefs

Wine/drinks knowledge Minimum of WSET 2nd or 3rd level or sommelier qualification
Business acumen Clear understanding of financial stats & P&L and of what it takes to manage & develop a business
Leadership style Sympathetic, fair and honest with all team members while keeping the necessary distance to gain respect and fellowship from all

Apply by sending your cv with photo in our email: contact@anarecruitmentagency.com

For more information call: +355682889993

You can visit our page on facebook: Ana Recruitment Agency

KERKOHEN KAMARIERE NE DUBAI !!!!

Ofrojme pune per kamariere ne nje bar-restorant shume te njohur ne  Dubai.

Benefitet e punesimit:

 • Rroga 680$ plus bakshishet.
 • Bileta, viza, akomodimi, ushqimi dhe transporti jane te siguruara nga kompania.
 • Pushime vjetore te paguara.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

 • Duhet te kene nivel mesatar te gjuhes angleze
 • Te jene te moshes 20-30 vjec
 • Te kene aftesi shume te mira komunikative

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

Website: anarecruitmentagency.com

JENI TE MIREPRITUR 🙂

KERKOHEN INFERMIERE DENTARE OSE ASISTENTE DENTARE NE KATAR (vajza)

INFERMIERE DENTARE NE KATAR

 Kriteret:

 • Aplikantet duhet te jene te dipllomuara per infermieri
 • Pranohen vetem aplikante te gjinise femer
 • Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mbi mesatar
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aplikantet duhet te kene deshmi penaliteti te paster
 • Eksperienca ne klinike dentare eshte plus

 

Benefitet:

 • Paga fillestare 1000 $ në muaj
 • Bileta e avionit mbulohet nga punedhenesi
 • Kontrata eshte e rinovueshme
 • Leje vjetore te paguara
 • Transport i mbuluar nga punedhenesi
 • Sigurim shendeti

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Eshte pergjegjese per dekontaminimin e pajisjeve dentare
 • Te mirembaje pajisjet dentare
 • Te mirembaje dosjet e pacienteve , perfshire shenimet e stomatologut
 • Te asistoje me efikasitet stomatologun dhe kolege te tjere/a ne procedurat e nevojshme
 • Para cdo seance te beje gati sallen e operacionit dhe pajisjet e nevojshme
 • Specializime dhe trajnime nga punedhenesi

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject :

 infermiere katar ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

 

Facebook: Ana Recruitment Agency

Website: anarecruitmentagency.com

Telefon: 0682889993

 

JU MIREPRESIM 🙂

KERKOHEN INFERMIER/E NE BRITANI

Kerkohen nje numer i madh infermieresh (meshkuj dhe femra) qe te punojne ne nje spital qe ka vendodhje kudo ne Britani. Ofrohet punesim afatgjate dhe  mundesi te shkelqyera karriere.

Paga varion nga 1800 £ – 2400 £ + benefite te tjera.

Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere:

a. IELTS (Academic)  – duhet te jete te pakten ne nivelin 7

b. Duhet te kene deshmi penaliteti te paster

c. Duhet te kene mbaruar arsimin per infermier/e

Personat qe jane te interesuar dhe plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne nje cv ne anglisht me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

 

Kerkohen recepsioniste (vajza) dhe kamarier/e ne Katar

Kerkojme te punesojme :

1- Recepsioniste (vajza)

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

2- Kamarier/e

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

 

Aplikantet duhet te :

a. Te jene te moshes mbi 19 vjec

b. Te kene nivel mesatar te anglishtes

c. Te jene te gatshem te jetojne ne Katar

d. Te dergojne nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

 

Facebook: Ana Recruitment Agency
Webiste : anarecruitmentagency.com
Telefon: 0682889993
Email: contact@anarecruitmentagency.com

KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR

KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR
Rroga 600-800$
Akomodimi, transporti , viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi
Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar si dhe te
jene te gatshem te jetojne ne Katar.
Jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:
contact@anarecruitmentagency.com

Telefon: 0682889993
Facebook: Ana Recruitment Agency
Website : anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM 🙂

Cel. : 0682889993

 

KERKOJME SHITESE NE KATAR

KERKOJME SHITESE FEMRA PER NE KATAR !!!
Duam te punesojme 8 shitese femra per nje kompani prestigjoze ne Katar.
Aplikantet duhet te kene aftesi te shkelqyera komunikimi, nivel mbi mesatar te anglishtes .
Eksperienca perben avantazh.
Paga varion nga 1100 $-1250 $
Bonus 1% per shitjet deri ne 20 000$
Bonus 3% per shitjet mbi 20 000$
Shperblim vjetor nje rroge.
Nje muaj ne vit pushime te paguara .
Akomodimi, transporti ,ushqimi , viza dhe bileta te siguaruara nga kompania.
Pas trajnimit te punesuarat do perfitojne nje celular te tipit me te fundit, tablete , laptop dhe makine (pasi te marrin patente ne Katar)
Ju lutemi dergoni cv me foto ne contact@anarecruitmentagency.com
Per me shume informacion telefononi ne 0682889993
Ju mirepresim 🙂

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm, Stephen R. Covery

Zakoni i parë: Ji proaktiv!

Mos u përqendro në gjërat që nuk mund t’i kontrollosh por te ato që mund t’i ndryshosh vetë. Ky është edhe përkufizimi i të qenit proaktiv sipas autorit. Të qenit proaktiv është e kundërta e të qenit ‘reagues’ (reactive) dhe nënkupton marrjen e përgjegjësisë për të ndryshuar realitetin tënd kundrejt të ankuarit të vazhdueshëm për gjërat që në dukje nuk i ndryshon dot!

Zakoni i dytë: Fillo me fundin në mendje!

Si do doje që të ishte fundi yt? Si do doje që të përfundonin gjërat? Si do doje që të të kujtojnë? Në dukje këto lloj pyetjesh duket sikur të bëjnë të mendosh për të keqen por synimi është i qartë? Duhet të vendosësh objektiva dhe synime për jetën dhe karrierën tënde! Vetëm në këtë mënyrë do arrish të ecësh me qartësi! Vetëm kur fillon ta konsiderosh jetën dhe punën tënde nga ky këndvështrim, atëherë do arrish të bësh dallimin e vlerës së punës apo zakoneve që ke aktualisht.

Zakoni i tretë: Jepi përparësi gjërave kryesore!

Sa prej nesh, kur na bëjnë pyetjen se cilat janë gjërat më të rëndësishme, do thoshim se familja, shëndeti dhe mirëqenia janë kryesoret? Ndërkohë që asnjëri prej nesh nuk do thoshte se kompjuteri, televizori apo ndjekja e procedurave janë prioritare! Por, realiteti është se shumica e kohës tonë shkon pikërisht te këto gjërat dytësore dhe jo duke u investuar te ato parësoret!

Pra ka një diferencë të madhe ndërmjet asaj që themi se është parësore dhe asaj që bëjmë shumicën e kohës. Rrjedhimisht, duhet të fillojmë t’i japim përparësi gjërave kryesore!

Zakoni i katërt: Mendo fitore-me-fitore!

Shpesh është e vështirë të kuptosh apo pranosh se si suksesi i konkurrentit tënd mund të të sjellë edhe ty sukses, por sipas autorit kjo është tërësisht diçka e realizueshme pasi ka gjithmonë mënyra se si mund të arrihet një fitore për të dyja palët! Thënën ndryshe, duhet të ndalojë së menduari që ju mund të fitoni vetëm kur dikush tjetër humbet!

Zakoni i pestë: Syno fillimisht të kuptosh dhe më pas të të kuptojnë!

Askujt nuk i bëhet vonë se sa kohë kam shpenzuar unë për të përgatitur këtë shkrim përmbledhës apo për autorin që të shkruajë këtë libër, por i vetmi shqetësim është nëse ky shkrim do t’ju ofrojë vlerë juve. Ndërkohë, nëse unë si rishkrues i këtij shkrimi do fokusohesha vetëm te ideja që njerëzit që e lexojnë këtë shkrim duhet të vlerësojnë kohën dhe energjinë time, atëherë do ishte një përpjekje e kotë në vetvete, por nëse do përpiqesha të fokusohesha për të kuptuar se si ky shkrim mund t’i shtojë cdo lexuesi vlerë për jetën e vetë, atëherë do kem arritur diçka!

Zakoni i gjashtë: Kërko sinergjitë!

Imagjinoni një pemë me mollë dhe dy njerëz të cilët përpiqen të kapin mollët por janë të dy të shkurtër për t’i arrirë. Nëse secili prej tyre do të përpiqej t’i kapte mollët vetëm atëherë gjasat janë që nuk do arrinin të mblidhnin mjaftueshëm, por kjo situatë do ndryshonte pozitivisht nëse atë do vendosnin të ndihmonin njëri-tjetrin. Bashkimi i forcave për të arritur një rezultat edhe më të madh quhet ‘sinergji’. Thënë ndryshe, 1+1= 3 ose 5, pasi bashkimi i energjisë së përbashkët mund të japë rezultate edhe më të mëdha se ato të një individi që punon vetëm!

Zakoni i shtatë: Mprehe sëpatën!

Imagjoni dikë që po përpiqet të presë një pemë por i duhet shumë kohë për ta bërë këtë. Ndërkohë, një miku i vetë afrohet dhe i sugjeron që të mprehë sëpatën. Reagimi i tij/saj është që mprehja e sëpatës kërkon kohë. Në thelb kjo histori thekson nevojën e gjetjes së kohës për t’u përgatitur për punën që na pret. Koha e investuar për ‘mprehjen e sëpatës’ është kohë e domosdoshme për suksesin e vazhdueshëm në çdo lloj projekti apo sipërmarrje në jetë. I njëjti parim vlen edhe për kohën që duhet të shpenzojmë rregullisht për të ruajtur shëndetin dhe mirëqenien tonë fizike dhe mendore!

INSTRUKTORE BODY BUILING, KUVAJT!!!!!!

PUNESIM URGJENT!!!

Kerkohen 7 instruktor body building ne Kuvajt.
Rroga 800$ ne fillim dhe 980$ pas 3 muajsh punesimi.
Akomodimi dhe bileta ofrohen nga kompania.

KRITERET:

Mosha 22 deri ne 40
Certifikate championship-i , rate 1-10
Duhet te jete profesional
Duhet te komunikoje mire anglisht
Te kete trup me muskuj

DERGONI CV NE contact@anarecruitmentagency.com
Telefon/Viber/Whatsapp : 0682889993