PUNE NE DUBAI !!!

Kerkojme staf per ne DUBAI per pozicionet e meposhtme :

 1. Shites/e 800$-1200$ + bonuse
 2. Kamarier/e  (f/m) 680 $ + bakshishe
 3. VIP kamariere (f) 960 $+ bakshishe
 4. Banakier/e (f/m) – duhet te bejne koktejle 700 $+ bakshishe
 5. Hostess 820 $+ bakshishe

Akomodimi, transporti, viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:
– Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
– Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
– Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Telefon : 0699203584
Facebook: Ana Recruitment Agency
JU MIREPRESIM 

KERKOHEN MESUES/E ANGLISHTEJE NE KINE !!!!!!

Ofrojme vende pune per mesues/e te gjuhes angleze ne Kine.

Nje kompani prestigjoze ne Kine (ne provincen Jilin) kerkon te punesoje mesues/e te gjuhes angleze qe te jape mesim femijeve nga e hena ne te premte . Orari i punes eshte 8 ore/dite nga te cilat vetem 4 i kushtohen mesimdhenies. Klasat jane me maksimumi 20 nxenes. Kontrata eshte 1 vjecare.

Paga varion nga 1000$ ne 2700$ plus pagesat per punen jashte orarit. Akomodimi sigurohet nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesoje aplikanti:

 1. Te zoteroje gjuhen angleze ne menyre te shkelqyer.
 2. Te kete arsim te larte (dega nuk ka rendesi)
 3. Te kete eksperience 1-2 vjet ne mesimdhenien e gjuhes angleze
 4. Te kete deshmi penaliteti te paster

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Telefon : 0699203584

Facebook: ANA Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

 

OFERTA PUNE NE DUBAI DHE KATAR !!!!

Ofrojme pune per hostess dhe kamariere ne Dubai dhe Katar

Per ofertat ne Dubai pagesa mujore eshte 680$ + bakshishe

Per ofertat ne Katar pagesa mujore eshte 960 $ + bakshishe

Transporti , akomodimi , bileta dhe viza sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

 • Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
 • Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
 • Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Per ofertat ne Katar kerkohet dipllome e shkolles se larte

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: ANA Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂