OFERTA PUNE PER MAMI NE BAHRAIN !!!!!

Ofrojme vende pune ne Bahrain per mami.

Benefitet e punes:

  1. Paga mujore eshte 1300 $ minimumi
  2. Akomodimi, trasporti, viza dhe bileta mbulohen nga punedhenesi
  3. Mundesi promovimi

Kriteret qe aplikantet duhet te plotesojne:

  1. Duhet te kene te pakten 2 vjet eksperience si mami
  2. Te kene dipllome per mami
  3. Te kene licence
  4. Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar

Si te aplikoni :

Dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion :

Telefon : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

 

KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

1.KAMARIER (M/F) :
Paga 600-700 $ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

2.HOSTESS (F) :
Paga 650$ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584
Website: anarecruitmentagency.com
Facebook: Ana Recruitment Agency
Email: contact@anarecruitmentagency.com
JU MIREPRESIM 

KERKOHEN PARUKIERE, SUPERVIZOR, KUSHINIER DHE BARISTA

1.PARUKIERE NE KATAR:

Paga mujore fillon nga 1500$

Kerkohet 2 vjet eksperience pune

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

2.SUPERVIZOR RESTORANTI NE BAHRAIN:

Paga mujore 930$

Eksperienca eshte kusht i domosdoshem.

Gjuha angleze duhet te jete mbi nivelin mesatar

 

3.KUSHINIER NE BAHRAIN:

Paga mujore fillon nga 660$-800$ ne varesi te eksperiences

Eksperinca eshte kusht.

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

4.BARISTE (VAJZA) NE KATAR:

Paga mujore 680$

Preferohen aplikante me eksperience te pakten 6 muaj

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM :))