KERKOHEN KAMARIERE NE DUBAI !!!!

Ofrojme pune per kamariere ne nje bar-restorant shume te njohur ne  Dubai.

Benefitet e punesimit:

  • Rroga 680$ plus bakshishet.
  • Bileta, viza, akomodimi, ushqimi dhe transporti jane te siguruara nga kompania.
  • Pushime vjetore te paguara.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

  • Duhet te kene nivel mesatar te gjuhes angleze
  • Te jene te moshes 20-30 vjec
  • Te kene aftesi shume te mira komunikative

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

Website: anarecruitmentagency.com

JENI TE MIREPRITUR 🙂

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *