KAMARIERE / HOSTESS ne DUBAI dhe KATAR

KERKOJME KAMARIERE DHE HOSTESS NE DUBAI DHE KATAR

Benefitet e punes:

 • Paga 600-700 $ ne muaj
 • Pushime vjetore te paguara
 • Akomodimi,trasporti, viza dhe bileta te siguruara nga punedhenesi
 • Mundesi karriere
 • Kontrata 2 vjecare me mundesi rinovimi

Kriteret qe kerkohen nga punedhenesi:

 • Te kene aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te kene nivel mesatar te gjuhes angleze.
 • Te jene mbi moshen 19 vjec.
 • Eksperienca perben nje avantazh.

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion:

Facebook: Ana Recruitment Agency

Telefon: +355682889993

Email: contact@anarecruitmentagency.com

Website: anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM :))

 

WE ARE LOOKING FOR A RESTAURANT MANAGER IN BAHRAIN

RESTAURANT MANAGER IN BAHRAIN

European male, experience in fine-dining restaurants and with vvip clients, preferably some experience in middle east, must have some background in bar area as well, he will be incharge of the entire FOH operations, training, services, finances etc as well as coordination with the BOH.

Benefits:

 • Salary 6000 $ (negotiable upon interview)
 • Dutie meal provided
 • Once a year ticket provided
 • 30 days a year paid vacation

Specifications of the Manager:

Ideal age 35/40
Sex Male
Character Lively, happy-go-lucky attitude, assertive and confident without being cocky.

Entrepreneurship highly desired!

Provenience From INDEPENDENT good restaurants in Dubai or London that serve a comparable (Italian) cuisine as Masso
Experience Minimum of 3 years in management position and 15 years in the industry, pre-opening a plus
Food knowledge Fine dining, haute cuisine, understanding of Michelin rated restaurants standards

Able to discuss food and coordinate with Chefs

Wine/drinks knowledge Minimum of WSET 2nd or 3rd level or sommelier qualification
Business acumen Clear understanding of financial stats & P&L and of what it takes to manage & develop a business
Leadership style Sympathetic, fair and honest with all team members while keeping the necessary distance to gain respect and fellowship from all

Apply by sending your cv with photo in our email: contact@anarecruitmentagency.com

For more information call: +355682889993

You can visit our page on facebook: Ana Recruitment Agency

KERKOHEN KAMARIERE NE DUBAI !!!!

Ofrojme pune per kamariere ne nje bar-restorant shume te njohur ne  Dubai.

Benefitet e punesimit:

 • Rroga 680$ plus bakshishet.
 • Bileta, viza, akomodimi, ushqimi dhe transporti jane te siguruara nga kompania.
 • Pushime vjetore te paguara.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

 • Duhet te kene nivel mesatar te gjuhes angleze
 • Te jene te moshes 20-30 vjec
 • Te kene aftesi shume te mira komunikative

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

Website: anarecruitmentagency.com

JENI TE MIREPRITUR 🙂

KERKOHEN INFERMIERE DENTARE OSE ASISTENTE DENTARE NE KATAR (vajza)

INFERMIERE DENTARE NE KATAR

 Kriteret:

 • Aplikantet duhet te jene te dipllomuara per infermieri
 • Pranohen vetem aplikante te gjinise femer
 • Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mbi mesatar
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aplikantet duhet te kene deshmi penaliteti te paster
 • Eksperienca ne klinike dentare eshte plus

 

Benefitet:

 • Paga fillestare 1000 $ në muaj
 • Bileta e avionit mbulohet nga punedhenesi
 • Kontrata eshte e rinovueshme
 • Leje vjetore te paguara
 • Transport i mbuluar nga punedhenesi
 • Sigurim shendeti

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Eshte pergjegjese per dekontaminimin e pajisjeve dentare
 • Te mirembaje pajisjet dentare
 • Te mirembaje dosjet e pacienteve , perfshire shenimet e stomatologut
 • Te asistoje me efikasitet stomatologun dhe kolege te tjere/a ne procedurat e nevojshme
 • Para cdo seance te beje gati sallen e operacionit dhe pajisjet e nevojshme
 • Specializime dhe trajnime nga punedhenesi

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni nje CV tuajën në Anglisht me foto me subject :

 infermiere katar ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

 

Facebook: Ana Recruitment Agency

Website: anarecruitmentagency.com

Telefon: 0682889993

 

JU MIREPRESIM 🙂