KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR

KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR
Rroga 600-800$
Akomodimi, transporti , viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi
Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar si dhe te
jene te gatshem te jetojne ne Katar.
Jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:
contact@anarecruitmentagency.com

Telefon: 0682889993
Facebook: Ana Recruitment Agency
Website : anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM 🙂

Cel. : 0682889993

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *