KERKOHEN INFERMIER/E NE BRITANI

Kerkohen nje numer i madh infermieresh (meshkuj dhe femra) qe te punojne ne nje spital qe ka vendodhje kudo ne Britani. Ofrohet punesim afatgjate dhe  mundesi te shkelqyera karriere.

Paga varion nga 1800 £ – 2400 £ + benefite te tjera.

Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere:

a. IELTS (Academic)  – duhet te jete te pakten ne nivelin 7

b. Duhet te kene deshmi penaliteti te paster

c. Duhet te kene mbaruar arsimin per infermier/e

Personat qe jane te interesuar dhe plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne nje cv ne anglisht me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

 

Kerkohen recepsioniste (vajza) dhe kamarier/e ne Katar

Kerkojme te punesojme :

1- Recepsioniste (vajza)

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

2- Kamarier/e

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

 

Aplikantet duhet te :

a. Te jene te moshes mbi 19 vjec

b. Te kene nivel mesatar te anglishtes

c. Te jene te gatshem te jetojne ne Katar

d. Te dergojne nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

 

Facebook: Ana Recruitment Agency
Webiste : anarecruitmentagency.com
Telefon: 0682889993
Email: contact@anarecruitmentagency.com

KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR

KERKOJME KAMARIER/E , KASIERE, SHITES/E DHE HOSTESS PER NE KATAR
Rroga 600-800$
Akomodimi, transporti , viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi
Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar si dhe te
jene te gatshem te jetojne ne Katar.
Jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:
contact@anarecruitmentagency.com

Telefon: 0682889993
Facebook: Ana Recruitment Agency
Website : anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM 🙂

Cel. : 0682889993