INSTRUKTORE BODY BUILING, KUVAJT!!!!!!

PUNESIM URGJENT!!!

Kerkohen 7 instruktor body building ne Kuvajt.
Rroga 800$ ne fillim dhe 980$ pas 3 muajsh punesimi.
Akomodimi dhe bileta ofrohen nga kompania.

KRITERET:

Mosha 22 deri ne 40
Certifikate championship-i , rate 1-10
Duhet te jete profesional
Duhet te komunikoje mire anglisht
Te kete trup me muskuj

DERGONI CV NE contact@anarecruitmentagency.com
Telefon/Viber/Whatsapp : 0682889993

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *