KERKOJME STAF PER NE DUBAI DHE KATAR !!!!!

 1. Shitese ekzekutive (vajza) ne Katar

– Paga 850$ per 6 muajt e pare dhe 1000$ pas 6 muajve plus perqindje mbi shitjet

– Aplikantet duhet te kene patente

– Te zoterojne gjuhen angleze te pakten ne nivel mesatar

2. Hostess ne Dubai/Katar:

– Paga 600$ – 800$ plus bakshishe

– Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar

3. Kamarier/e , barist/e , banakier/e

– Paga 600$- 800$ plus bakshishe

–   Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar

Per te aplikuar dergoni cv ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

Ju mirepresim 🙂

 

KERKOJME KAMARIER/E , HOSTESS NE DUBAI DHE ABU DHABI

Nje rrjet restorantesh prestigjoze ne Dubai & Abu Dhabi kerkojne te shtojne numrin e stafit te tyre .

Nese jeni te rinj ,energjike , deshironi nje eksperience te re ne vende si Dubai dhe Abu Dhabi  si dhe  keni njohuri mesatare te gjuhes angleze , atehere aplikoni duke derguar nje cv ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Benefitet e punes:

 • Paga varion nga 600-900 $ (+ bakshishe ) ne varesi te eksperiences se punes.
 • Nje muaj ne vit pushime te paguara me rroge te plote
 • Mundesi karriere ne varesi te performances
 • Rinovim kontrate

C’fare mbulohet nga punedhenesi ?

 • Akomodimi ne apartamente per stafin
 • Transporti
 • Viza
 • Bileta
 • Ushqimi ne pune

Telefon : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

Email: contact@anarecruitmentagency.com

 

Shitese Ekzekutive ne Katar !!!!!!

KERKOJME SHITESE (VAJZA) PER NE KATAR !!!
Duam te punesojme shitese femra per nje kompani prestigjoze ne Katar.

Kriteret:
Aplikantet duhet te kene PATENTE ,aftesi te shkelqyera komunikimi si dhe nivel mbi mesatar te gjuhes angleze.
Eksperienca perben avantazh.

Benefitet:
Paga varion nga 1100 $-1250 $
Bonus 1% per shitjet deri ne 20 000$
Bonus 3% per shitjet mbi 20 000$
Shperblim vjetor nje rroge.
Nje muaj ne vit pushime te paguara .
Akomodimi, transporti ,ushqimi , viza dhe bileta te siguaruara nga kompania.
Pas trajnimit te punesuarat do perfitojne nje celular te tipit me te fundit, tablete , laptop dhe makine (pasi te kalojne provimin e patentes ne Katar)

Per te aplikuar ju lutemi dergoni cv me foto ne contact@anarecruitmentagency.com
Per me shume informacion telefononi ne 0699203584
Facebook: Ana Recruitment Agency

Email: contact@anarecruitmentagency.com

Ju mirepresim 🙂

PUNE NE DUBAI !!!

Kerkojme staf per ne DUBAI per pozicionet e meposhtme :

 1. Shites/e 800$-1200$ + bonuse
 2. Kamarier/e  (f/m) 680 $ + bakshishe
 3. VIP kamariere (f) 960 $+ bakshishe
 4. Banakier/e (f/m) – duhet te bejne koktejle 700 $+ bakshishe
 5. Hostess 820 $+ bakshishe

Akomodimi, transporti, viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:
– Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
– Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
– Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Telefon : 0699203584
Facebook: Ana Recruitment Agency
JU MIREPRESIM 

KERKOHEN MESUES/E ANGLISHTEJE NE KINE !!!!!!

Ofrojme vende pune per mesues/e te gjuhes angleze ne Kine.

Nje kompani prestigjoze ne Kine (ne provincen Jilin) kerkon te punesoje mesues/e te gjuhes angleze qe te jape mesim femijeve nga e hena ne te premte . Orari i punes eshte 8 ore/dite nga te cilat vetem 4 i kushtohen mesimdhenies. Klasat jane me maksimumi 20 nxenes. Kontrata eshte 1 vjecare.

Paga varion nga 1000$ ne 2700$ plus pagesat per punen jashte orarit. Akomodimi sigurohet nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesoje aplikanti:

 1. Te zoteroje gjuhen angleze ne menyre te shkelqyer.
 2. Te kete arsim te larte (dega nuk ka rendesi)
 3. Te kete eksperience 1-2 vjet ne mesimdhenien e gjuhes angleze
 4. Te kete deshmi penaliteti te paster

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Telefon : 0699203584

Facebook: ANA Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

 

OFERTA PUNE NE DUBAI DHE KATAR !!!!

Ofrojme pune per hostess dhe kamariere ne Dubai dhe Katar

Per ofertat ne Dubai pagesa mujore eshte 680$ + bakshishe

Per ofertat ne Katar pagesa mujore eshte 960 $ + bakshishe

Transporti , akomodimi , bileta dhe viza sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

 • Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
 • Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
 • Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Per ofertat ne Katar kerkohet dipllome e shkolles se larte

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: ANA Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

OFERTA PUNE PER MAMI NE BAHRAIN !!!!!

Ofrojme vende pune ne Bahrain per mami.

Benefitet e punes:

 1. Paga mujore eshte 1300 $ minimumi
 2. Akomodimi, trasporti, viza dhe bileta mbulohen nga punedhenesi
 3. Mundesi promovimi

Kriteret qe aplikantet duhet te plotesojne:

 1. Duhet te kene te pakten 2 vjet eksperience si mami
 2. Te kene dipllome per mami
 3. Te kene licence
 4. Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar

Si te aplikoni :

Dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion :

Telefon : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

 

KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

1.KAMARIER (M/F) :
Paga 600-700 $ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

2.HOSTESS (F) :
Paga 650$ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584
Website: anarecruitmentagency.com
Facebook: Ana Recruitment Agency
Email: contact@anarecruitmentagency.com
JU MIREPRESIM 

KERKOHEN PARUKIERE, SUPERVIZOR, KUSHINIER DHE BARISTA

1.PARUKIERE NE KATAR:

Paga mujore fillon nga 1500$

Kerkohet 2 vjet eksperience pune

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

2.SUPERVIZOR RESTORANTI NE BAHRAIN:

Paga mujore 930$

Eksperienca eshte kusht i domosdoshem.

Gjuha angleze duhet te jete mbi nivelin mesatar

 

3.KUSHINIER NE BAHRAIN:

Paga mujore fillon nga 660$-800$ ne varesi te eksperiences

Eksperinca eshte kusht.

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

4.BARISTE (VAJZA) NE KATAR:

Paga mujore 680$

Preferohen aplikante me eksperience te pakten 6 muaj

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM :))