KERKOJME STAF PER NE DUBAI DHE KATAR !!!!!

  1. Shitese ekzekutive (vajza) ne Katar

– Paga 850$ per 6 muajt e pare dhe 1000$ pas 6 muajve plus perqindje mbi shitjet

– Aplikantet duhet te kene patente

– Te zoterojne gjuhen angleze te pakten ne nivel mesatar

2. Hostess ne Dubai/Katar:

– Paga 600$ – 800$ plus bakshishe

– Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar

3. Kamarier/e , barist/e , banakier/e

– Paga 600$- 800$ plus bakshishe

–   Aplikantet duhet te zoterojne gjuhen angleze ne nivel mesatar

Per te aplikuar dergoni cv ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

Ju mirepresim 🙂

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *