KERKOJME KAMARIER/E , HOSTESS NE DUBAI DHE ABU DHABI

Nje rrjet restorantesh prestigjoze ne Dubai & Abu Dhabi kerkojne te shtojne numrin e stafit te tyre .

Nese jeni te rinj ,energjike , deshironi nje eksperience te re ne vende si Dubai dhe Abu Dhabi  si dhe  keni njohuri mesatare te gjuhes angleze , atehere aplikoni duke derguar nje cv ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Benefitet e punes:

  • Paga varion nga 600-900 $ (+ bakshishe ) ne varesi te eksperiences se punes.
  • Nje muaj ne vit pushime te paguara me rroge te plote
  • Mundesi karriere ne varesi te performances
  • Rinovim kontrate

C’fare mbulohet nga punedhenesi ?

  • Akomodimi ne apartamente per stafin
  • Transporti
  • Viza
  • Bileta
  • Ushqimi ne pune

Telefon : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

Email: contact@anarecruitmentagency.com

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *