Shitese Ekzekutive ne Katar !!!!!!

KERKOJME SHITESE (VAJZA) PER NE KATAR !!!
Duam te punesojme shitese femra per nje kompani prestigjoze ne Katar.

Kriteret:
Aplikantet duhet te kene PATENTE ,aftesi te shkelqyera komunikimi si dhe nivel mbi mesatar te gjuhes angleze.
Eksperienca perben avantazh.

Benefitet:
Paga varion nga 1100 $-1250 $
Bonus 1% per shitjet deri ne 20 000$
Bonus 3% per shitjet mbi 20 000$
Shperblim vjetor nje rroge.
Nje muaj ne vit pushime te paguara .
Akomodimi, transporti ,ushqimi , viza dhe bileta te siguaruara nga kompania.
Pas trajnimit te punesuarat do perfitojne nje celular te tipit me te fundit, tablete , laptop dhe makine (pasi te kalojne provimin e patentes ne Katar)

Per te aplikuar ju lutemi dergoni cv me foto ne contact@anarecruitmentagency.com
Per me shume informacion telefononi ne 0699203584
Facebook: Ana Recruitment Agency

Email: contact@anarecruitmentagency.com

Ju mirepresim 🙂

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *