PUNE NE DUBAI !!!

Kerkojme staf per ne DUBAI per pozicionet e meposhtme :

  1. Shites/e 800$-1200$ + bonuse
  2. Kamarier/e  (f/m) 680 $ + bakshishe
  3. VIP kamariere (f) 960 $+ bakshishe
  4. Banakier/e (f/m) – duhet te bejne koktejle 700 $+ bakshishe
  5. Hostess 820 $+ bakshishe

Akomodimi, transporti, viza dhe bileta sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:
– Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
– Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
– Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Telefon : 0699203584
Facebook: Ana Recruitment Agency
JU MIREPRESIM 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *