OFERTA PUNE NE DUBAI DHE KATAR !!!!

Ofrojme pune per hostess dhe kamariere ne Dubai dhe Katar

Per ofertat ne Dubai pagesa mujore eshte 680$ + bakshishe

Per ofertat ne Katar pagesa mujore eshte 960 $ + bakshishe

Transporti , akomodimi , bileta dhe viza sigurohen nga punedhenesi.

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet:

  • Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar
  • Aplikantet duhet te jene mbi moshen 19 vjec
  • Te kene aftesi te shkelqyera komunikimi
  • Per ofertat ne Katar kerkohet dipllome e shkolles se larte

Per te aplikuar jeni te lutur te dergoni nje cv ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: ANA Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *