OFERTA PUNE PER MAMI NE BAHRAIN !!!!!

Ofrojme vende pune ne Bahrain per mami.

Benefitet e punes:

  1. Paga mujore eshte 1300 $ minimumi
  2. Akomodimi, trasporti, viza dhe bileta mbulohen nga punedhenesi
  3. Mundesi promovimi

Kriteret qe aplikantet duhet te plotesojne:

  1. Duhet te kene te pakten 2 vjet eksperience si mami
  2. Te kene dipllome per mami
  3. Te kene licence
  4. Niveli i gjuhes angleze duhet te jete mesatar

Si te aplikoni :

Dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion :

Telefon : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *