KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

KERKOJME KAMARIER/E DHE HOSTESS NE KATAR DHE BAHRAIN

1.KAMARIER (M/F) :
Paga 600-700 $ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

2.HOSTESS (F) :
Paga 650$ + bakshishe
Kerkohet nivel mesatar i anglishtes.
Akomodimi, viza, bileta sigurohen nga punedhenesi.
Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584
Website: anarecruitmentagency.com
Facebook: Ana Recruitment Agency
Email: contact@anarecruitmentagency.com
JU MIREPRESIM 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *