KERKOHEN PARUKIERE, SUPERVIZOR, KUSHINIER DHE BARISTA

1.PARUKIERE NE KATAR:

Paga mujore fillon nga 1500$

Kerkohet 2 vjet eksperience pune

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

2.SUPERVIZOR RESTORANTI NE BAHRAIN:

Paga mujore 930$

Eksperienca eshte kusht i domosdoshem.

Gjuha angleze duhet te jete mbi nivelin mesatar

 

3.KUSHINIER NE BAHRAIN:

Paga mujore fillon nga 660$-800$ ne varesi te eksperiences

Eksperinca eshte kusht.

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

4.BARISTE (VAJZA) NE KATAR:

Paga mujore 680$

Preferohen aplikante me eksperience te pakten 6 muaj

Gjuha angleze duhet te jete ne nivel mesatar

 

Te interesuarit te dergojne nje cv me foto ne : contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi ne : 0699203584

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM :))

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *