KAMARIERE / HOSTESS ne DUBAI dhe KATAR

KERKOJME KAMARIERE DHE HOSTESS NE DUBAI DHE KATAR

Benefitet e punes:

  • Paga 600-700 $ ne muaj
  • Pushime vjetore te paguara
  • Akomodimi,trasporti, viza dhe bileta te siguruara nga punedhenesi
  • Mundesi karriere
  • Kontrata 2 vjecare me mundesi rinovimi

Kriteret qe kerkohen nga punedhenesi:

  • Te kene aftesi shume te mira komunikuese.
  • Te kene nivel mesatar te gjuhes angleze.
  • Te jene mbi moshen 19 vjec.
  • Eksperienca perben nje avantazh.

Per te aplikuar dergoni nje cv me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion:

Facebook: Ana Recruitment Agency

Telefon: +355682889993

Email: contact@anarecruitmentagency.com

Website: anarecruitmentagency.com

JU MIREPRESIM :))

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *