KERKOHEN INFERMIER/E NE BRITANI

Kerkohen nje numer i madh infermieresh (meshkuj dhe femra) qe te punojne ne nje spital qe ka vendodhje kudo ne Britani. Ofrohet punesim afatgjate dhe  mundesi te shkelqyera karriere.

Paga varion nga 1800 £ – 2400 £ + benefite te tjera.

Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere:

a. IELTS (Academic)  – duhet te jete te pakten ne nivelin 7

b. Duhet te kene deshmi penaliteti te paster

c. Duhet te kene mbaruar arsimin per infermier/e

Personat qe jane te interesuar dhe plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne nje cv ne anglisht me foto ne adresen tone te email-it: contact@anarecruitmentagency.com

Per me shume informacion telefononi : 0682889993

Facebook: Ana Recruitment Agency

JU MIREPRESIM 🙂

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *