Kerkohen recepsioniste (vajza) dhe kamarier/e ne Katar

Kerkojme te punesojme :

1- Recepsioniste (vajza)

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

2- Kamarier/e

Paga 800$

Akomodimi + Transporti + Viza + Bileta sigurohen nga punedhenesi

 

Aplikantet duhet te :

a. Te jene te moshes mbi 19 vjec

b. Te kene nivel mesatar te anglishtes

c. Te jene te gatshem te jetojne ne Katar

d. Te dergojne nje cv me foto ne adresen tone te email-it:

contact@anarecruitmentagency.com

 

Facebook: Ana Recruitment Agency
Webiste : anarecruitmentagency.com
Telefon: 0682889993
Email: contact@anarecruitmentagency.com

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *