KERKOJME SHITESE NE KATAR

KERKOJME SHITESE FEMRA PER NE KATAR !!!
Duam te punesojme 8 shitese femra per nje kompani prestigjoze ne Katar.
Aplikantet duhet te kene aftesi te shkelqyera komunikimi, nivel mbi mesatar te anglishtes .
Eksperienca perben avantazh.
Paga varion nga 1100 $-1250 $
Bonus 1% per shitjet deri ne 20 000$
Bonus 3% per shitjet mbi 20 000$
Shperblim vjetor nje rroge.
Nje muaj ne vit pushime te paguara .
Akomodimi, transporti ,ushqimi , viza dhe bileta te siguaruara nga kompania.
Pas trajnimit te punesuarat do perfitojne nje celular te tipit me te fundit, tablete , laptop dhe makine (pasi te marrin patente ne Katar)
Ju lutemi dergoni cv me foto ne contact@anarecruitmentagency.com
Per me shume informacion telefononi ne 0682889993
Ju mirepresim 🙂

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *