NJOFTIM PER PUNESIM!!!!!!

KUSH DESHIRON PUNESIM NE LINDJEN E MESME TE ME DERGOJE CV DHE TE LERE TAKIM PER INTERVISTE NE ZYREN TONE OSE NE SKYPE!
⇲ OFROHEN VENDE PUNE NE HOTELERI – TURIZEM , DUBAI DHE DOHA!!!
NE POZICIONET:
? KAMARIER 500 USD
? KAMARIERE 550 USD
? NDIHEMES KAMARIER/E 480 USD
? BARISTA F/M 650 USD
? BANAKIER F/M 800 USD
? RECEPSIONIST/E 700 USD
? HOSTESS 650 USD
? STAF GUZHINE 500 USD – 2500 USD NE BAZE TE EKSPERIENCES.
SI DHE SHUME POZICIONE TE TJERA PUNE NE VARESI TE EKSPERIENCES, NIVELIT TE ANGLISHTES DHE EDUKIMIT.
?Kompania garanton:
? Akomodim
? Ushqim
?Transportin nga puna ne banese.
Vizen & Bileten e Avionit ✈ .
Mirepresim ne zyre per intervista te gjithe aplikantet e interesuar!
☎️ Contact:
#Tel: +355682889993
#Email: contact@anarecruitmentagency.com
#FB:ANA Recruitment Agency
#Skype: contact@anarecruitmentagency.com
PAGUANI KUR TE merrni kontraten
ANA Agency: YOU ARE THE MISSING PIECE!!!!

Cashier at the supermarket getting a card payment

Posted in Uncategorized.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *